Mainos ei valehtele!

Olisi hauska kuulla mitenkä mainosnikkarit kokouksessa pitchavat idean jonisesta vedestä? Tuumaavatko sarkastisesti että kohderyhmä on harvinaisen helposti jujutettava, joten tämäkin uppoaa? Vai ovatko huumorimiehiä nämä Don ja Donja Draperit?

Muutama tuore esimerkki: New York taustaisen Estée Lauderin (kiinnostava nainen ja elämäntyö!) tuote sisältää näköjään jonista vettä. En yhtään ihmettele, sitähän tulee kraanasta ja on halpaa. Mainos ei ainakaan valehtele! Tietenkin tuote sisältää probiotteja ja chiajyväekstraktia. Odotan innolla milloin saamme lukea kasvovoiteesta tai foundationista jonka eliksiirinä ja korkean hinnan takana on fecal microbiota?

Vanha klassinen slogan on ”orgaaniset” yrtit ja öljyt. En ole vielä tietoinen epäorgaanisista kasveista mutta ehkä sekin hetki vielä koittaa! Itse sana orgaaninen tarkoittaa hiiliyhdisteitä sisältävää eli eloperäistä ainetta. Joten mainosmies on taas oikeassa, aprikoosiöljy on orgaanista! 

Jos joku tuntee tarvetta hankkia hyödykkeen nimeltä facial roller eli kasvorulla (tai miksi ei tehokkaammalta kuulostava kasvotela?), josta saa pulittaa noin 32 €, suosittelisin jonkinlaista terapiaa, vaikka rahallisia menoja tuleekin enemmän lyhyellä tähtäimellä.

Jos itse rollaus antaa mielenrauhan niin silloinhan siihen voi käyttää liimapaperirolleria, ja rollata päästä varpaisiin aamuin illoin.

Silloin ei myöskään tarvitse ostaa erillistä elektronista kojetta karvannyppimiseen, eli siis voi soveltaa sitä italialaista suklaamuna tupla-periaatetta, kaksi lelua yhden hinnalla.

Silloin säästöä tulee sen verran että voi investoida vaikka pinsetteihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s