Piristävän kaoottinen

Hotellihuone ihan ok mutta ravintola oli surkuhupaisa ja vaikutti että henkilökunta oli heittänyt hanskat naulaan ja toivoivat että asiakkaat häipyisivät mahdollisen nopeasti.

Toisaalta tälläiset hömmelöt ovat pikkuseikkoja verrattuna monen muun asian rinnalla mutta kuiteskin. Esim ennenkuin huomasin kaatoi tarjoilija punaviiniä samaan lasiin mistä olin juonut valkkaria eturuuan kanssa. Oppsan. Toinen mamma joka oli ripeämpi huomautti että saisinko please puhtaan lasin, johon vastattiin että ei käy kun ei olla keritty tiskaamaan 👀

Viereisessä pöydässä, kuuluivat samaan seuraan meidän kanssa, saivat eturuokansa ennenkuin saivat mitään juomaa. Yksi porukasta oli allerginen äyriäisille mutta sai juuri niitä eteensä ja kun huomautti asiasta niin tarjoilija yritti uskotella että ruoka oli vegetaarista…lopulta myönsi että taitaa olla katkarapuja ja siirsi lautasen jonkun toisen eteen. Kokouksen järjestäjä oli tilannut kaksi lasia viiniä per lurjus mutta lasi nr 2 tarjoiltiin ainoastaan puolelle jengiä.

Meistä koko esitys oli huvittava mutta ei aivan yhtä hauskaa kokouksen järkkääjille. Että semmosta.

1 thoughts on “Piristävän kaoottinen

Jätä kommentti