Lahjavinkki kahvituokioon

Mikä on ihanampaa kuin nauttia aamiaisesta tai vaan hyvin ansaitusta tauosta hyvän kahvin kyydittämänä! Teekin toimii! Joten tässä vinkki pukinkonttiin! Itse tilasin pari kerralla kun arvasin että en saa muuten pitää omaani rauhassa. Hmm. ”rauha” on ehkä outo samaistus mutta siitähän se perinpohjin on kyse. Mistä tämän ”must have” mukin voi saada? Tilaa se North Atlantic Fella Organization kautta jonka kotisivut löytyy linkistä https://nafo-ofan.org Olen aina pitänyt akita koirista ja aavistanut että he tulevat vielä kirjoittamaan historiaa monella tavalla.

Toinen suosittelemani vinkki viikonlopulle on kuunnella Aron Flammin poddia ”Dekonstruktiv kritik” (löydät tietoja ja podlinkin osoitteesta aronflam.com) tai lukea itse textin jos kirjoitettu sanoma miellyttää enemmän. Eilen (10/11) julkaistu osa käsittelee Hamaksen retoriikkaa ja mitenkä ”tukea Palestiinaa”- mielenosoitukset raportoidaan mediassa siilaamatta. Eilinen osa on nimeltään ”Krigsbrott och Proportionalitet” ja on yhtä ytimekäs ja asiallinen kuten tavallisesti. Kannattaa kuunnella!

2 thoughts on “Lahjavinkki kahvituokioon

  1. Kiitos paljon tästä vinkkauksesta, tilasin heti yhden itselleni ja toisen läheiselle pukinkonttiin 🙂 olen samaa mieltä, meemien ja tällaisten hahmojen maailma on jäävä historiaan. Ikävienkin asioiden keskellä ne voivat tuoda piristystä ja toimia hyvänä viestin kuljettajana.

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti