Tapahtumarikas viikko

Jos aloitetaan lähipiiristä: kotilot ovat heränneet ja vaikuttavat olevan koiran suosiossa ja suussa. Yäk ja omat riskinsä molemmille osapuolille jos kuori eli talo murskautuu.

Ei ihan lähipiiristä mutta sitäkin suurempi snackis mediassa kun entinen pop-idoli pääsi valokiilaan esiintyessään TV:ssä palestiinahuivi ranteessa. Hirveä hallå mediassa. Miksi antaa julkisuutta tyypeille joilla ei ole mitään järkevää sanottavaa tai merkitystä?

Paljon tärkeämpää huomioida että Israelin edustaja euroviisuissa joutuu viettämään aikansa Malmössä eristettynä koska hänen turvallisuutta ei voida taata. Traagista että ollaan menty tähän tilanteeseen mutta ei ehkä yllättävää kun otetaan huomioon että Malmö on historiallisesti ollut kaikkein juutalaisvastaisin kaupunki Ruotsissa. Ne jotka eivät ole seuranneet Malmön demografista kehitystä ja etnistä koostumusta on ehkä hyvä tietää että muuttoliike kaupunkiin on suurelta osalta tullut Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta missä antisemitismi on yhtä luonnollista kuin meille viettää joulua.

Jostain kumman syystä kulttuurin harjoittavat ovat ottaneet kantaa Hamas terroristien puolesta, ehkä koska siitä ei seuraa mitään henkilökohtaista uhkaa (juuri nyt). Kuka muistaa tai välittää israelilaisista pantivangeista tai kuolonuhreista 7/10 kun Hamas aloitti sodan Israelia vastaan? Kuinka moni panttivangeista on elossa tänä päivänä? Jo samana päivänä eli 7/10 Malmössa juhlittiin ilotulituksilla ja autokaravaaneilla joissa liehui palestiinaliput. Eli siis juhlahumu terroriiskun johdosta. Kukaan julkkis ei protestoinut tätä vastaan eikä kukaan julkkiksista jotka myöhemmin allekirjoittivat listan jossa tuomittiin Israelin sotatoimet hiiskuneet sanaakaan Israelilaisten uhrien puolesta. Ei elävien eikä kuolleitten.

Elämme yhteisössä missä likes somessa on mummaa ja kannanotot ilman että erottuu laumasta on turvallinen ratkaisu.

Paha juttu on myös että Ukraina jää Gasan varjoon ja Putin tietysti hieroo käsiään kun saa rauhassa toteuttaa lopullista ratkaisuaan Ukrainan kohdalta. En ymmärrä missä tarvittava (tillräcklig) apu Ukrainaan viipyy? Länsimailla ei tunnu olevan unssiakaan itsesuojeluvaistoa!

Kolmas tapahtuma jolle jo voi nauraa, niin kauan kun Trumpista ei tule seuraavaa presidenttiä, on pornostarin Stormy Danielsin todistajanlausunto oikeudenkäynnissä Trumpin kampanjarahoista. Herregud, siinä voidaan jo puhua ”too much information”! Oikeuslaitos USA:ssa on mennyt ihan pelleilyksi ja ei todellakaan kohota äänestäjien luottamusta poliittiseen systeemiin.

No se siitä, mutta Kungsängsliljat kukkivat pihalla ja ainoastaan yksi kpl on kokenut kovan kohtalon!

Kungsängslilja anno 2024

Jätä kommentti